Noretron yhtiöt

Shure Axient™ – nollatoleranssin langaton järjestelmä

25.04.2011

Shuren uuden Axient™ -langattoman järjestelmän myötä järjestelmähallinnan mahdollisuudet ja luottamus häiriöiden kannalta kriittisimpien, nollatoleranssitapahtumien onnistumiseen nousevat aivan uudelle tasolle. Axient on markkinoiden ensimmäinen langaton järjestelmä, joka paitsi havaitsee radiotaajuusongelmat onnistuneesti, myös korjaa ongelmatilanteet automaattisesti muuttamalla taajuusasetuksia käyttäjän huomaamatta. Axient-järjestelmän perustana ovat vuorovaikutteiset spektrin hallintatyökalut, joissa spektrianalyysi, kanava-allokointi ja laitehallinta yhdistyvät saumattomasti verkkopohjaisessa alustassa. Luonnollisesti soundi on myös huippuluokkaa.

Spektrin hallinta

Axient Spectrum Manager on uuden luokan RF-hallintatyökalu, joka jatkuvasti tarkkailee, arvioi, priorisoi, järjestää ja valitsee yhteensopivat UHF-taajuudet. Taajuusskannausten mittavat yksityiskohdat ja mahdollisten taajuusyhdistelmien tiedot ovat esitetty selkeästi ja monipuolisesti näytöllä, jolloin taajuuksien koordinointi on yllättävän helppoa jopa hyvinkin monimutkaisissa olosuhteissa.

Häiriöiden tunnistaminen ja välttäminen

Axient-sarjan vastaanottimet kykenevät automaattisesti havaitsemaan häiriöitä ja siirtymään toimimaan vapaalla ja yhteensopivalla taajuudella sekunnin murto-osassa. Merkittävätkin häiriötilanteet hoituvat käytännössä huomaamatta.

Wireless Workbench 6 -ohjelmisto

WWB6 on tuorein versio Shuren langattomien järjestelmien hallinnointisoftasta, ja sen kehittynyt graafinen käyttöliittymä on räätälöity tukemaan erityisesti Axientin tuomia läpimurtoja suorituskyvyssä ja verkotettavuudessa.

Taajuusdiversiteetti (Frequency Diversity)

Axient on markkinoiden ensimmäinen järjestelmä, joka hyödyntää taajuusdiversiteettiä saumattoman ja katkeamattoman äänilähetyksen saavuttamiseksi. Ennennäkemätön ominaisuus mahdollistaa yhden lähettimen toiminnan samanaikaisesti kahdella eri taajuudella. Frequency Diversity -tilan ollessa päällä, vastaanotin jatkuvasti analysoi signaalin laatua, hyödyntäen molempia taajuuksia optimaalisen äänen saavuttamiseksi yhdessä audiokanavassa.

Lähettimen etäohjaus

ShowLink™ Remote Control mahdollistaa lähettimien kaikkien asetusten reaaliaikaisen muuttamisen lennosta. Enää ei tarvitse juoksennella tähtien perässä backstagella gain-säätöjen tai taajuusmuutosten toteuttamiseksi.

Edistyksellinen virranhallinta

Axient-järjestelmän lähettimet hyödyntävät ladattavia akkupaketteja, joiden reaaliaikainen tarkkailu ja elinkaaren hallinta on viety aivan uudelle tasolle. Modulaariset ja vankat laturit ja akut ovat verkotettavissa, ja tarjoavat tarkkaa tietoa varauksen määrästä, lataamisen tilasta ja akun terveydestä – reaaliajassa.

Liitetyt Tuotteet

» Shure tuotteet Noretron-sivustolla

« Takaisin