Noretron yhtiöt

LUKKIUTUVA IEC LOCK C13 VERKKOJOHTO SÄHKÖNSYÖTÖN TURVAAMISEEN

23.04.2015

IEC LOCK verkkojohtoja voidaan käyttää kaikkien standardi IEC-liittimellä varustettujen laitteiden sähkönsyöttöön estämään tahaton irtoaminen esim. tärinän johdosta.

Kaapeleissa on patentoitu naaraskojeliitin sisäisellä lukitusmekanismilla joka lukittuu automaattisesti kaikkiin standardi IEC-liittimiin ja on tarvittaessa helposti irrotettavissa punaista vapautusvipua käyttäen.

Kaapeli on korvaamaton kriittisissä laitteissa joiden sähkönsyöttö ei saa katketa kojejohdon tahattoman irtoamisen tärinän tai vahingon vuoksi esim. ulkotuotantoajoneuvoissa, laivoissa, tehtaissa tai liikuteltavissa yksiköissä.

Valmiskaapelit on saatavissa 1 m, 1,5 m, 2 m, 3 m ja 5 m mittaisina joko avoimilla päillä tai kulmaschukolla varustettuna. Peruskaapeli on musta 3 x 1,00 mm² H05VV-F mutta myös erikoisvärejä on mahdollisuus tilata erottamaan kaapelit normaaleista kojejohdoista. Valmiskaapeleita on myös saatavissa eri maiden verkko-/laitepistokkeilla varustettuna.

Laitevalmistajille on saatavissa myös C13 naarasrunkoliitin samalla IEC LOCK mekanismilla varustettuna. Tällöin voidaan käyttää normaalia kojejohtoa joka lukkiutuu automaattisesti runkoliittimeen ja on tarvittaessa helposti irrotettavissa runkoliittimen vapautuspainikkeesta.

Katso esittelyvideo toimintaperiaatteesta.

Katso Liitetiedosto

« Takaisin